חילופי מילים קשות בין אנשים זרים – איך מכפרים?

שאלה:

כשאדם פוגע בחברו צריך לבקש ממנו סליחה.
אך מה קורה כשהיום מצוי שאנשים זרים בקופת חולים, בדואר וכו' מתווכחים וזורקים מילים ואינם מכירים אחד את השני ורבים מילולית ואחד זורק לשני מילים, איך הדין במקרה הזה הרי אחרי שיפרדו אינם מכירים אחד את השני מה הדין בזה לפי התורה?

תשובה:

שלום וברכה

מה שאי אפשר אי אפשר… ולהבא תמיד נזהר מאוד קודם… לא לפגוע בשום אדם ולא להעליב. ועצםן הקבלה הטובה להזהר יותר וההשתדלות בכך, היא התשובה הנכונה.

ברכה והצלחה.