רישום הטבה לאשה ע"י הבעל

שאלה:

שלום,
יש אפשרות בבנק שאני נמצא בו לקבל הטבות על ידי ששמים את מספר הכרטיס אשראי של הבנק ונרשמים להטבה.
האם אפשרי שהבעל יעשה רישום להטבה גם עבור הכרטיס של אשתו או שיש בכך חב לאחריני כי אני לא יודע אם יש הגבלת כמות להטבות או לא וכו…

תודה

תשובה:

שלום וברכה,

אם לאשה יש לה כרטיס אשראי בנפרד ורוצה לרשום את הפרטים שלה די לקבל הטבה נוספת, אין בכך שום מניעה, והאשה לא שונה מכל אדם אחר שיש לו כרטיס אשראי. ולא שייך כאן חב לאחריני כיון שגם לה מגיע ההטבה.

בהצלחה.