צריבה של דיסק בצורה מסוימת

שאלה:

שלום וברכה!
רציתי לשאול אודות גן שמחולק לקבוצות ומנהלת הגן קונה דיסק שירים בשביל הגן האם מותר לה לצרוב בשביל שיהיה מזה לכל הגננות?

תשובה:

שלום וברכה,

לפי חוק זכויות יוצרים מותר לאדם שרכש תכנה להעתיק את התכנה לכל המחשבים שברשותו, וכמו כן במקרה הנ"ל הנהלת הגן מוטל לרכוש דיסק עבור הגננות ומותר להם להעתיק לכל הגננות שנמצאות באותו מתחם, ואין צורך להעביר את הדיסק בכל פעם מגננת לגננת.

בהצלחה.