גט לחומרא

שאלה:

שלום הרב אני התגרשתי לפני יומיים וקרה מצב שקיימנו יחסי אישות חשוב לציין שאף אחד לא היה בבית רק אבא שלו , ולא טבלתי במקווה זה מצריך בגט נוסף?

תשובה:

שלום רב,

במקרה זה אין צורך בגט נוסף. אבל זה חמור מאד שהגעתם למצב כזה. חז"ל לא סתם קבעו הרחקות בין בין גרוש לגרושה וחייבים להקפיד על כך שלא יהיה קשר בין אחד לשני ורק כך תוכלו להיזהר שלא להגיע שוב למצבים כאלה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ב"ה
    סליחה כבוד הרב
    לדעתי חמור המצב שזוגות רבים כל כך מגיעים לגירושין.. איך אפשר למנוע את זה??
    אני לא יודעת באיזה מקרה מדובר, אבל אם עדיין נשארה עדיין אהבה שיכולים להגיע למצב כזה למה לא לחזור ולהנשא שוב לגרושה??
    במיוחד בדור כזה שכל כך קשה למצוא זיווג. לפעמים אדם מתגרש ו10 שנים ויותר לא מוצא בן זוג חדש.
    צר לי מאד לשמוע על גירושין..
    הלוואי שיהיה יותר עזרה בשלום בית..