שאלה

שאלה:

שלום כבוד הרב,
1. כשההורים חילונים והילדים חוזרים בתשובה, האם חלק מהזכויות של הילדים עוברים להורים ?
2. ולהיפך, האם הילדים עלולים להיענש על חטאי ההורים (אבות אכלו בוסר…) ?

תשובה:

הזכויות של הילדים הם של הילדים… אלא שיש זכות להורים שיש להם ילדים שעושים רצון ה'!

אבות אכלו בוסר וכו' זה בלשון שאלה, היתכן? ודאי שלא!

שנדע תמיד רק טוב!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אבל אם הבנים ממשיכים בשטויות של ההורים שלהם הם יכולים לקבל גם את העונש שלהם, שנאמר פוקד עון אבות על בנים ועל בני בנים…