דימום בין ווסתי

שאלה:

שלום לכבוד הרב
אני חודש וחצי אחרי לידת בני ב״ה. טבלתי במקווה לפני שבוע ובשלישי הלכתי לבדיקת רופא , ציין שהכל תקין ושאני בזמן ביוץ. היום הופיעו כתמים קטנים חומים – אדמדמים . האם אני טמאה? צריך לבצע שוב הפסק טהרה ולספור שבעה נקיים?

תשובה:

אם הכתם נראה על בגד לבן, והוא גדול כגריס, או שהיה מעבר לכתם וזה ממש דימום, אז הוא אוסר, אם זה קטן מכגריס, או שהוא על בגד צבעוני, זה לא אוסר, כדאי לפרט מה בדיוק היה. ביוץ עשוי לגרום לכתמים.

שבת שלום ורוב נחת.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה לרב על התשובה המהירה ..
    היה כגדול של גריס חום אדמדם על לבן- כיון ששמתי מגן תחתון.
    לפי מה שטני מבינה צריכה לחכות כרגע 5 ימים עד להפסק טהרה ואז עוד 7 נקיים ?