נידה

שאלה:

האם מותר להסתכל ברגל של אשתי כשהיא נידה? ואפי׳ שיש לה גרביון דק האם מותר? ומה הוא בכלל הרגל האם כל הרגל ?

תשובה:

מותר אבל לא מעל הברך אם זה שקוף. וגם לעורר אותה לא ללכת באופן כזה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. השאלה היא רק להסתכל בה בחדר שלנו בבית כמובן לא מדובר לצאת לרחוב בלי צניעות.
    כוונתי שכיום יש הרבה יצר של העריות בחוץ לכן חשבתי עדיף להסתכל באישתי כדי לא להצטרך לראות דברים אחרים האם מותר להסתכל בה למעלה מהירך כשהיא עם גרביים שקופות?