פתרון חלום

שאלה:

חלמתי בליל שבת שאבא שלי ז"ל מובא אלינו עם שני גברים שמרימים אותו בגלל שהוא נפצע ברגליו האחוריות לאחר שגררו אותו בכביש 2 אנשים, מה הפירוש בבקשה🙏

תשובה:

חז"ל אומרים ברא כרעא דאבוה, הילדים הם רגלים של האבא, בכך שהם כביכול מוליכים אותו ממקום למקום בגן עדן על ידי מעשיהם הטובים. לכן פגיעה ברגלים היא יותר מרמז לעשות משהו לעילוי נשמתו, להתחזק באיזו מצוה, להקפיד על הקדיש אם עדיין אתם בתוך שנה, ללמוד משניות לעילוי נשמתו, משהו שאפשר לעשות.

בהצלחה