האם יש עלי כישוף

שאלה:

שלום כבוד הרב , אני גרושה 9 חודשים , הגירושים עברו בצורה לא נעימה , לאחר הגירושים אני מרגישה תקועה שכלום לא הולך לי , יש לי חלומות מפחידים , אני מצאתי בחולצה שלי שהייתה מקופלת בארון נדקרתי מסיכת ביטחון גדולה שהייתה נעוצה לה אני לא יודעת איך הגיע לחולצה אני לא משתמשת בסיכות ביטחון , הקשר שלי עם הגרוש לא טוב , וגם עם אמא שלו אני כמעט בטוחה שיש עלי משהו אם זה אמא שלו שעשתה או הוא , הכל תקוע לי אני מרגישה מיואשת אני מרגישה בדיכאון שאף אחד לא מבין אותי ולא נמצא בשבילי , אשמח לעזרה

תשובה:

שלום וברכה

קראתי בצער מה שעובר עלייך, לא צריך לחשוש משום דבר, טבעי שאת חווה את התקופה הזו באופן לא קל, שכן באמת משבר כזה הוא מורכב ולא פשוט, בעזרת ה' לאט לאט תתאוששי ותמצאי את הכיוון החדש בחיים,ובהמשך את הזיווג הנכון והמתאים, לאט לאט הכל יהיה בסדר בעזרת ה'.

בשורות טובות.