חלום על נחש

שאלה:

חלמתי שאני רואה נחש גדול בצבעים שחור לבן ואדום שמנסה כל הזמן לצאת מביתן ורוד ולהקיש אותי . מאחורה יש ים עם מים נקיים ואני בתך מעין סוכה .
בהמשך הנחש מצליח לנתקרב ואני מהבהלה חותכת אותו עם סכין והוא הופך למעין נחש קטן ..וממשיך לחיות עם סיומת מוזרה לזנב שלו הוא ממשיך לנוע ואני חוששת ממנו מאוד שלא יפגע בי . בהמשך אני מצליחה לתפוס ולהכניס אותו לשקית ואקום ומנסה לסגור אותו בה בעוד הוא נלחם בי ומשתולל אני סוגרת את השקית ואקום ונשאר פתח קטן שהוא מנסה לנשום ממנו …ולאט לאט כאילו נגמר לו האוויר והוא עומד להכנע ולמות ולוותר ומפסיק לאט לאט עם התזוזות שלו . מאוד נבהלתי והתעוררתי מהחלום ולא ברור אם הנחש מת או לא , נדמה שכן . או שהיה בדרך למות , לא ברור לי ולא ממש זוכרת רק זוכרת שהפך לקטן יותר גם כשהיה בתך השקית ..מה משמעות החלום בבקשה ?אציין כי אני בתקופה כלכלית קשה וכי אני גם חולה מאוד .תודה

תשובה:

זה חלום מצויין בעיקר לקשיי פרנסה, הגמרא במסכת ברכות פרק ט' אומרת הרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה, כלומר זה מבשר שפע בעזרת ה'.

שיהיה רפואה שלמה ושפע גדול.