לקחת כסף מהאב ללא ידיעתו – המשך

שאלה:

בקשר לתשובה שאני לא יכול לקחת כסף בלא רשות האב ..אם הבת שלו או כלתו מבשלים להם וקשה להם לבשל רק עם גז אחד זה פי 4ממה שהיו יכולים לגמור .וכן אם המקרר יותר גדול אפשר לחסוך בזמן של בישול למשל לבשל לכמה ימים וכן ליקנות יותר מוצרים ..ואם בכל זאת אסור האם מותר כביכול לאיים ולומר קשה לנו כך להיתנהל ולכן אנו מפסיקים לעזור

תשובה:

שלום וברכה,

נכון! כל מי שעוזר בבית יכול להביא אותו להבנה שקשה לעבוד עם הכלים שהוא מעמיד להן, והוא יבחר אם לרכוש ריהוט חדש או לוותר על העזרה של הקרובי משפחה.

בהצלחה.