כמה זמן צריך לתת לבעל עבודה לגמור

שאלה:

שלום,
אני הזמנתי טכנאי ביום שני לבוא לתקן את המזגן, הוא הגיע ובאמצע העובודה [נהיה קצר במזגן והוא] הלך, ואמר שיחזור מחר, היום יום שלישי והוא לא חזר, השאלה היא, עד מתי אני מחויב לחכות שהוא יגיע ויגמור את העבודה לפני שאני מזמין טכנאי אחר?

תשובה:

שלום וברכה,

מסתבר שבתיקון מזגן שזה דבר קטן כעבור יום אחד אפשר לפנות לטכנאי אחר. ולכן תחילה תתקשר אליו ואם הוא לא עונה או שלא מגיע תוכל לפנות לטכנאי אחר.

בהצלחה.