כתם חום

שאלה:

אני 3 ימים אחרי טבילה במקוה וגילתי כתם חום רציתי לציין שחודש וחצי השתמשתי במדבקות שמדביקים על הגב למניעת כאבים ודימומים מוגברים במחזור והפסקתי יום לפני הטבילה את המדבקות האם זה קשור לכתם החום

תשובה:

יכול להיות שזה קשור, ובכל מקרה כתם חום יש להראות לרב, זה מאוד תלוי בגוון אם לפי הלכה יש בו נטייה לאדמומית או לא. כמובן, אם הכתם על בגד צבעוני אין בו חשש.

יום טוב.