רחיצת ידיים עם כפפות

שאלה:

שלום. בעבודה עליי להיות עם כפפות במשך כל היום, ולכן גם כאשר אני נכנס לשירותים אני לא מוריד אותם, האם אני יכול לרחוץ לאחר השירותים את ידיי עם הכפפות ולברך אשר יצר בלי בעיות? ומה לגבי נטילת ידיים לסעודה?
תודה רבה

תשובה:

ודאי שזה לא מועיל, תוריד תיטול ידים ואחר כך תלבש אותן שוב [למותר לציין שמבחינה אסטטית יש להחליף כפפות אחרי שירותים או לפחות לרחוץ אותן היטב].