סוכה

שאלה:

שלום: בסוכה שלי, הסכך מונח על פרגולה ויש מסביב 3 קירות של הבניין. אבל ליד אחד הקירות, מתחת לסכך, יש מעבר לסוכה של השכנים. מעבר שצידו האחד הוא הקיר וצידו השני הוא ווילון מתנפנף. כלומר, לסוכה שלי יש 2 דפנות ממש ודופן שלישית היא הווילון האם עלי לעשות דופן ממש במקום הווילון? או שאפשר להגיד שהקיר והסכך שמעל למעבר הם דופן עקומה?

תשובה:

לכאורה ודאי יש לעשות דופן ממש. הרי כרגע הכל מבנה אחד, ואין כאן סכך פסול, מה יגדיר מה דופן ומה סכך…