היתר עסקא

שאלה:

אני שותף בחברה בספרד יחד עם יזמים ספרדיים שעוסקת בתחום השקעות בנדל"ן. לקידום העסקים אנו נעזרים במשקיעים ישראלים שמלווים כסף לחברה לטובת קידום הפרויקטים. אחד החברות הפיננסיות בישראל על מנת לתת לנו שירות של המרה והעברת כספים, בשל האופי של העסק, מבקשת מאיתנו היתר עסקא. כיצד אני משיג היתר כזה?

תשובה:

שלום וברכה,

בדף הבית של האתר יש היתר עסקה שניתן להורדה. ראה בטפסים שימושיים.

בהצלחה.

מקורות:

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. מצטער על ההתערבות אבל לא יכולתי להתאפק. את התר עיסקא יש לדאוג שיהיה עם כולם כתנאי לקבלת ההלוואה ולא בדיעבד לרצות את פלוני שדורש זאת. בלי זה לא מתעסקים עם הלואות ככל שמדובר ביהודים.