גירושין – בעל דמנטי חליפות

שאלה:

האם אפשר לדאוג לגירושים כאשר הבעל הוא דמנטי אך מדי פעם דעתו חוזרת אליו?
האישה לא גרה עם בעלה כתוצאה מאלימות מצידו.

תשובה:

שלום וברכה

יש היתכנות כזו, אבל זה ממש נתון בכל מקרה לגופו לפי החלטת הדיינים. יש לפתוח תיק בבית הדין הרבני וזה יהיה הנושא המרכזי שהם יעסקו בו בתיק זה, לבחון את מצב הבעל ולאתר את הזמנים בהם הוא יכול לגרש.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. זה הכל החלטות של בית הדין, יתכן שיזמנו רופא יתכן שיסעו אליו למקום בו הוא נמצא וכו', זה לא משהו שאנחנו יכולים כאן לקבוע בינינו…