תשלום נזק

שאלה:

צבעי שעבד בבית שלי שבר בטעות גוף מנורה של לדים. המנורה עובדת אך כל היופי של המנורה זה הגוף החיצוני שלה. איך מעריכים את שווי הנזק? המנורה בת כמה חודשים.
תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה,

יש לשום את פחת הערך של המנורה – בכמה ירד ערכה של המנורה כאשר אין את הגוף החיצוני. בנוסף יש להפחית ממחיר של מנורה חדשה מאחר ומדובר במנורה משומשת [במקרה זה יש להפחית מעט מאוד]. נכון שקשה לשום שומא מדויקת ולכן יש להעריך ולהתפשר.

בהצלחה.