נופלת בפעם ה100 מה עושים?

שאלה:

מיואשת מעצמי,כל תקופה אני נופלת בדברים אסורים.
אני מנסה להבין מה אפשר לעשות כדי לצאת מהמסלול המעוות הזה.
נכון שכולם נופלים, אבל זה ממש לא מנחם אותי.
אני מרגישה שהגסות מתלבשת עלי-חוסר סבלנות וסובלנות לאנשים,ובמצבים מסויימים זילזול בהם.

תשובה:

שלום וברכה

אכן באנו לעולם הזה כדי לעבוד על עצמנו, הנצחון אינו ברגע אחד, העיקר זה לבחון אם אנחנו רואים התקדמות, וכל התקדמות קטנה היא משהו נפלא, תעבדי תמיד על עוד צעד קדימה. אינני יודע מה התחומים שאת מדברת עליהם, אבל תמיד קבלה קטנה שמקדמת ואחר כך עוד פסיעה, זו הדרך העולה בית א-ל.

שנצליח כולנו!