כל דאלים גבר

שאלה:

האם ביתי דין פוסקים היום כל דאלים גבר? לדוגמא במקום שאין מחוזק

תשובה:

שלום וברכה,

ההלכה לא משתנית, וודאי שאם יהיה מקרה כזה כך יפסקו. אני אישית לא פגשתי במקרה שהיה צריך לפסוק כך.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. החתימה על פשרה כוונתה שאם בית דין יראו שעדיף לפשר או שיש דברים שנתונים בספק, אז יעדיפו פשרה. אבל אם הדין ברור בית הדין לא יבחר בפשרה גם במקרה של כל דאלים גבר. אלא אם יראו שלא כדאי להגיע לפסק זה.