האם מותר להדליק בחנוכיה שלי אצל אחרים

שאלה:

אנע רוצה להדליק כמה ימים נרות חנוכה אצל אימי .
אימי מדליקה נרות שעווה הרגילים והםשוטים וכך גם החנוכיה שלה
אנחנו מדליקים נרות שמן בחנוכיה מהודרת ואטומה ככה אנחנו יכולים להוציא אותה למרפסת ושכל עובר ושב יראה אותה
שאלתי היא האם אני יכולה לבוא אל אימי עם החנוכיה שלי ולהדליק בחנוכיה שלי ובנרות השמן אצלה בבית ?
כמובן שלה זה לא מפריע או גורם לה צער שזה חא בחנוכיה שלה

תשובה:

אפשר בהחלט, למה לא. כמובן שכדי שתוכלי לצאת ידי חובה בהדלקה אצל אמא, צריך לגור שם באותם ימים, לישון לאכול, לא מספיק לבוא לארוחה כדי שזה יחשב ביתך… כך שאם את רק מבקרת שם וישנה בבית, עליך להדליק בבית.

חנוכה שמח.