חלום על פרשיות התפילין

שאלה:

שלו' כבוד הרב
חלמתי אמש בלילה שבודקים את פרשיות התפילין שלי ויש פסול בפרשיות של הראש, האם יש ענין לשלוח אותם לבדיקה בעקבות כך יש לציין שלא חלמתי כלל ולא התעסקתי כלל בתקופה האחרונה בנושא זה החלום הגיע לפתע ללא שום ענין מקדים תודה

תשובה:

אין צורך להתייחס לחלום כזה. באופן כללי אם לא בדקת הרבה שנים כדאי פעם לבדוק, אני בדיוק נתתי את התפילין שלי לבדיקה לאחרונה ושמחתי לשמוע שהכל בסדר.