אהבה שלא מצליחה להישכח

שאלה:

שלום כבוד הרב. יצאתי בשנה האחרונה עם בן אדם גרוש פלוס 2 בנות. זה היה קשר קשה ואובססיבי קשר שעשה לי רע הייתי נכנסת לדכאונות התחלתי לשתות כדורי חרדה . לא מצליחה להשתחרר עד היום מנסה ליצור קשר לפעמים כשהוא מגיע לא יכולה לסרב. לא מצליחה להמשיך קדימה

תשובה:

שלום וברכה

כדאי מאוד לפנות לייעוץ מקצועי, כל כשלון כזה והגררות נוספת לקשר איתו, רק יעשה לך שוב רע. חייבים להתנתק לגמרי. אם אפשר לעשות קבוצת דחייה בטלפון ולשים שם את הטלפון שלו וכדומה זה כדאי.

בשורות טובות ישועות ונחמות.