בדיקה לא תקינה בהריון

שאלה:

אני בשבוע 24 הריון 5 עשיתי בדיקת חלבון עוברי והיא יצאה לפי גיל ולפי הבדיקה 1:350 התקשרו אלי מהמעבדה ואמרו שהיא לא תקינה וחייב לעשות מי שפיר וייעוץ גנטי , אני לא מעוניינת בבדיקה הזואת עכשיו שוב התקשרה הרופאה ואמרה שחייב לעשות או מי שפיר או בדיקת דם מאוד יקרה לגילוי תסמונת כי הבדיקה נחשבת חריגה מאוד , הסקירה הראשונה והשניה תקינות והכול בסדר!!! אני ממש בלחץ ולא יודעת מה לעשות

תשובה:

אין כל צורך להתייחס, ראשית זה לא חשוב! הרי גם אם חלילה הילד הוא תסמונת דאון אסור לסבצע חלילה הפלה, זה איסור גמור! והמטרה של הבדיקה מבחינתם היא רק זו… שנית, אין צורך לדאוג, טווח הטעות בפרט ששאר הבדיקות היו תקינות, מאוד גבוה. סיפור דומה היה לנו לפני שנים בהריונה השני של אשתי, והיום ב"ה היא נערה מוצלחת וכשרונית במיוחד, מהטובות במחזור שלה בתיכון… לבטוח בה' ובעזרת ה' יהיה רק טוב.

לידה קלה ובריאה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה רבה לך על התשובה. ב״ה שיהיה בשורות טובות אמן אם אפשר להתפלל שהכול יהיה תקין לידה קלה בידיים מלאות עם עובר בריא ב״ה אורטל בת אורלי תודה