ייחוד עם דלת פתוחה

שאלה:

שלום רב
גיסתי אחות של אשתי הגיעה אלינו לשהות של מספר ימים , ברצוני לדעת האם בשעות היום כשאשתי נוסעת לעבודה יהיה מותר לי להיכנס לבית בשעה שגיסתי שם , ואם אני משאיר דלת פתוחה לחדר המדרגות האם זה מועיל ?

תשובה:

שלום וברכה

במידה ורואים אותך מהדלת הפתוחה בחוץ מותר להכנס, אבל אם אתם בחדרים הפנימיים ואין סיכוי שאדם יכנס ללא רשות לשם מהדלת הפתוחה אין מקום להקל בזה. מספיק שאחד מכם יהיה במקום שרואים מהדלת.