מרפסת ללא אישורים

שאלה:

האם מותר לבנות מרפסת ללא אישורים של העירייה ולא אישור של מהנדס?

תשובה:

שלום וברכה,

לבנות ללא אישור מהעירייה זה חשבון של הבונה מול העירייה. שהבונה יחליט האם כדאי לו לבנות ללא אישורים. אבל בתנאי שאין התנגדות של השכנים. אם יש שכנים שמתנגדים יש לפנות לד"ת ולראות האם הצדק איתם.

אסור לבנות ללא אישור מהנדס כדי שלא לסכן את הרבים, מחשש שהבנייה לא תיקנית ועלולה לסכן.

בהצלחה.