כשרות בשר ועוף בשחיטות בזמנינו

שאלה:

שלום כבוד הרב
האם ידוע לרב כשרות טובה לגבי בשר ידוע שיש בעיה בשחיטות בארץ ובעולם בכלל לא שוחטים ולא בודקים את הסכין ונמצא שאנחנו אוכלים נבלות וטרפות רחמנא לצלן והאם יש כשרות טובה שהרב מכיר ויודע הוא שמע תודה רבה תמשיכו לזכות
את הרבים שנה טובה ומתוקה

תשובה:

שלום וברכה

הכל שטויות והבלים והשמצות זולות, רוב ככל הטענות נובעות מחוסר ידע, והשאר קשורות לכשרויות פשוטות, ואכן בבשר ועוף אנחנו ממליצים לאכול רק משחיטה מהודרת, כיון שעלול להיות מכשולים רבים. אני בביתי אוכל: בד"ץ העדה החרדית והרב לאנדא [אלו הכי מהודרים], שארית ישראל והרב רובין.

מקורות:

ראה מה שכתבתי בענין זה כאן.