צניעות במקום ציבורי כשאין אנשים

שאלה:

שלום לכבוד הרב, סליחה על השאלה,
מבואר בנימוקי יוסף בבא בתרא נ"ח על הגמרא של רבי בנאה במערת המכפלה, שאסור לאדם לנהוג חיבה עם אשתו בפני אנשים אחרים,
והביאו הרמ"א להלכה,
השאלה האם יש להימנע מגילויי חיבה במקום שחושב שאנשים לא רואים אותו, נניח לדוגמא שאדם הולך עם אשתו בערב לאיזה פארק ומתיישבים בפינה שאנשים לא רואים אותם, האם מותר להם להתחבק, להתנשק וכיוצ"ב, או שזה לא מתאים,
וה"ה אפילו במקום יותר פתוח רק בשעות שאנשים לא נמצאים שם כמו באמצע הלילה,

תשובה:

לא ראוי כלל. בסוף תמיד יכול להיות שם מישהו, וגם כל האוירה הזו יש בה משהו של יתר קלות ראש לפי דעתי.