מצפים לישועה

שאלה:

כבוד הרב שלום,
אני מרגישה שקיימת איזו שהיא גזירה או קללה על הבית שלנו. אנחנו 6 אחים ואחיות (הצעירה בת 25, הבכורה בת 37) לאף אחד לא הייתה הצלחה בזוגיות (כולם רווקים, חלק דתיים חלק יצאו בשאלה). ככה במשך שנים לצערי הרב.
בנוסף מתוך 6 ילדים, 3 נפשות מתמודדות נפש וזה מקשה על שאר בני הבית. אין התקדמות או הצלחה בשאר תחומי החיים. עברנו דירה כמה פעמים (משנה מקום משנה מזל). עשינו חנוכת בית לפי ההלכה בבית הנוכחי. המזוזות נבדקו ותוקנו לאורך השנים.
מה ניתן לעשות?
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

כאב לי מאוד לקרוא מה שאתם עוברים, הדבר הכי חשוב זה פשוט להרבות בתפילות ובחיזוק במצוות, ואני מתפלל איתכם יחד שתזכו לשמוח יחד איש בשמחת אחיו, ולזכות לכל הישועות, רפואה זיווגים הגונים ולהקים דורות ישרים מבורכים.

נשמח אם תבשרו לנו כשמשהו קורה.

בשורות טובות.