ישיבה לבעלי תשובה

שאלה:

שלום כבוד הרב .
אני התחלתי להתחזק מיום ליום וממש מסקרן אותי לנסות ולראות מהו עולם הישיבות .

הבעיה שההורים לא תומכים והמצב הכלכלי שלי לא טוב בכלל .

אני בן 27 , סיימתי לימודים במכללה לא מזמן ואחרי הלימודים שהיה לי קצת זמן פנוי התחלתי להתעניין קצת בדת והבנתי שחייתי בשקר כל השנים האלה והחיים החילוניים לא מעניינים אותי בכלל ועד עכשיו אני לא מצליח להבין איך הם תרמו לי בצורה כלשהי .

לכן כבוד הרב .
הבעיה שלי היא כלכלית , אין לי הכנסה כרגע וחסכונות ואני יודע שברגע שאני יעזוב את הבית אין לי לאן לחזור .

לכן רציתי לדעת האם הישיבה תומכת בתלמידים במזון , לינה וכו׳.

תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

ראשית, ברכה רבה להצלחה בדרך החדשה! תזכה להכיר באור האמת ולדבוק באבינו שבשמים.

ישיבות לבעלי תשובה ככלל מספקות לינה ומזון לתלמידיהם. פרטים יותר תקבל אם תפנה למקום כזה שנראה לך כמתאים.

עלה והצלח.