לצאת לכמה דקות מהעבודה באישור המנהלת

שאלה:

שלום. המנהלת שלי מרשה לי לצאת מידי יום כ-10 דקות על מנת לקחת את הילדה מבית הספר הקרוב בסיום הלימודים, בהתחלה היתה מעבירה כרטיס של העבודה ביציאה ובחזרה אך המנהלת טענה שאין צורך כי זה לזמן קצר וגם זה נראה בדו"ח החודשי לא טוב עם כל הכניסות והיציאות האלה, אך הבעיה שאיני יודעת האם המנהלת הכללית מסכימה לצאת כך בלי העברת כרטיס אף שזה רק ל10 דקות, מה עלי לעשות?

תשובה:

שלום וברכה,

מסתבר שבהכרעות קלות, כמו יציאה של עשר דקות, יש סמכות למנהלת להחליט ולא צריך את אישור המנהלת הכללית. ולכן אם יש לך הסכמה מהמנהלת שלך – מותר לפעול כפי ההוראות שלה.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. סליחה על ההתערבות. אם המנהלת טוענת ש"זה לא נראה טוב" האם אין מקום לחשוש שהיא חוששת לעורה? שזה לא נראה טוב למנהלת הכללית שהיא מאפשרת יציאות יומיות?

  2. זה לא נראה טוב שרואים יציאות וכניסות אפילו שזה לזמן מועט. זה נראה שיש הרבה יציאות גדולות. וניתן להסתמך על ההיתר של המנהלת.