לימוד ילדה אצל מורה גבר+ ספק גניבת דעת

שאלה:

שלום האם ישנו גיל מסויים עד אליו שילדה יכולה ללמוד שיעור פרטי אצל גבר – נניח עד גיל 7-8? והאם מותר לעשות שיעור משולב לילדה וילד ואם כן עד איזה גיל הילדה צריכה להיות ?
אשמח מאוד לתשובה לשאלה נוספת:
כאשר אני מפרסם שיעור פרטי , ייתכן ואם אכתוב בדף הפרסום שאני לא מלמד בנות או כן מלמד בנות אבל עד גיל מסויים (אדע לפי תשובתכם..) זה ירתיע (ייצור אנטי) אנשים שאינם קרובים למסורת מבכלל להתקשר אפילו לגבי שיעור פרטי לבן.
ונשאלת השאלה האם כאשר אני מפרסם ללא סייגים, ואז בטלפון מודיע על הסייגים האם יש כאן משום גניבת דעת ההורה שייתכן והתקשר על סמך ההודעה לגבי ביתו דווקא.
תודה!

תשובה:

שלום וברכה,

אין לגבר ללמד ילדות, גם בגיל 7-8.

אין איסור גנבת דעת אם מפרסם בצורה סתמית ומודיע להורים בעת הרישום שהקורס מיועד רק לבנים.

בהצלחה.