ייחוד עם אשה בעלת נטיות הפוכות

שאלה:

שלום הרב.
בעבודה הקב״ה זיכני להיות בצוות שיש רק גברים, ואישה אחת. הגברת הזאת היא לסבית (לא מעוניינת בגברים בקשר זוגי, ומנסה להדמות כל הזמן לגברים בלבוש, דיבור, וכו׳).
האם דיני ייחוד חלים עליי כשאנחנו לבד בחדר (בעבודה) ? ואם כבר, מה לגבי שאר הדינים שנהוגים כלפי אישה (כגון נגיעה, דיבור, וכו׳)?

בברכה

תשובה:

בודאי יש בזה איסור יחוד, היא הרי אשה, זה שיש לה נטיה הפוכה לא משנה את הדין.

בשורות טובות.