ספר טוב על הלכות תפילה

שאלה:

שלום! איזה ספר של אחרוני זמנינו מומלץ ביותר לאשכנזים בהלכות תפילה בדגש על הלכות מצויות בימינו ועל דייקנות בהבאת דברי האחרונים?

תשובה:

ספר אישי ישראל של הרב פפויפר הוא ספר מדוייק מאוד ומקיף יחסית. יש ספרים יותר מקיפים אבל פחות מדוייקים… מומלץ גם ספר שיח תפילה, הוא פחות מקיף מבחינת מובאות אבל מאוד מסודר לפי סדר התפילה. על טעויות בתפילה יש את הספר שגיאות מי יבין – מעולה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני התכוונתי לשיח תפילה של הרב טשזנר, גם שיח הלכה הוא ספר מיוחד בסגנון שונה, הכי טוב לבדוק מה אתה אוהב ומתחבר. שיח הלכה הרבה יותר ארוך ולמדני, אני כתבתי ספרים יותר הלכתיים ויעילים לאדם שרוצה לדעת הלכה פסוקה ומסודרת.