לתרומות לחץ כאן

חימום או בישול כבד צלוי קנוי

שאלה:

אם אני קונה כבד צלוי, ואני רוצה לחממו, האם אני צריכה לברר בחנות אם הכבד שהה 3 ימים לאחר שחיטה? האם זה משנה אם אני מבשלת או רק מחממת?

תשובה:

אם את קונה מהכשר מהודר אין חשש כלל, מקפידים מאוד לעשות זאת תוך ג' ימים.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל