חציצה בטבילה

שאלה:

שלום הרב טבלתי וכבר חזרתי הביתה ושמתי לב שבצד של הקצה ציפורן נשארה לי חתיכה קטנה של לק שלא ירד ( זה לק ג'ל שלא יורד באמצעות אציטון רגיל אלא רק אחרי המסה של 10 דק באציטון וגירוד של הלק) . האם עליי ללכת לטבול שוב בלי ברכה?

תשובה:

שלום וברכה

אם מדובר במשהו קטן מאוד שלא מקפידים עליו אין חיוב לחזור ולטבול, אבל אם מדובר בדבר שמפריע והייתי מקפידה להסירו, זו כבר בעיה ויש לטבול שוב.

ערב טוב