לשלם למקווה מחיר נמוך מהמחיר הרגיל

שאלה:

בס"ד
שלום לכבוד הרב
אם לדוג מנוי למקווה לחודש עולה 100 ש"ח.יוצא שיום בערך עולה 3.3 שח .השאלה שלי היא כזאת טבלתי 4 ימים על דעת שאעשה מנוי ואז ארשום שהתאריך של המנוי התחיל לפני ארבעה ימים…
הבעיה שיש כרגע מס בעיות במקווה ולכן לא ממש משתלם לעשות מנוי…
כעת האם עליי לשלם 3.3*4 כי התכוונתי לעשות מנוי מלכתחילה או לשלם 40 שח עבור הטבילות הללו?

תשובה:

שלום וברכה,

אין מחיר של 3.3 ש"ח לפעימות יחידות, המחיר או 10 לפעם אחת או 100 לחודש, ולכן או שתעשה מנוי חודשי ב100 ש"ח או תשלם על 4 פעמים 40 ש"ח.

בהצלחה.