לשון הרע על פנצ'ריה ששגתה בתיקון

שאלה:

פנצריה גרמה לנו לעוגמת נפש לסיכון בנסיעה ולהוצאות כספיות בגלל התקנת חלק שלא התאים לרכב שלנו. האם מותר לפרסם את שמם בחוות דעת באינטרנט כדי שאנשים ידעו שהם לא בסדר ויזהרו? או שזה נחשב ללשון הרע

תשובה:

אסור בהחלט.

הרי אתם לא יודעים שמדובר במשהו שיטתי, או משהו שבאופן מובהק אינו מקצועי, קורה שטועים. מגיע לכם מהם אולי פיצוי כל שהוא זו שאלה נוספת שתלויה מאוד בפרטים השונים, אבל לספר עליהם לשון הרע, חלילה.

נסיעה טובה.