תלייה בטחורים בשבעה נקיים

שאלה:

שלום אני אחרי לידה עבר כבר 40 ימים והיום זה היום השביעי של ה7 נקיים
יש לי דימום מהטחורים האם מותר לי לטבול ? בבקשה אם תוכלו לענות לי במהרה

תשובה:

שלום וברכה

אם יש טחורים מדממים ניתן בהחלט לתלות בהם את הדימום, אבל במקביל חייבים גם בדיקה של היום השביעי שיוצאת טוב, לכן תנקי סביב המקום ותכניסי את עד הבדיקה דוקא באותו מקום ששם אין טחורים, ואם אכן תצא בדיקה נקייה את יכולה לטבול. אם את לא מצליחה לעשות זאת, יש לפנות לאחות טהרה מוסמכת.

בהצלחה רבה.

[יתכן שתהיה אכזבה בענין זה, 40 יום זה מאוד מהר וסיכוי טוב שפתאום יחזור דימום].

מזל טוב ורוב נחת.