סעודה מעורבת בין משפחות אברכים

שאלה:

שלום לרבנים האם מותר שהאברכים עם נשותיהם יעשו סעודה משותפת ביחד לגיבוש קהילת האברכים בלי מחיצה? אשמח למקורות תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

לדעתי, מעבר לעצם החוסר צניעות שיש בדבר, שהרי לא מדובר במשפחה, אלא בידידים, זה גם מאוד לא בריא בין אברכים ומשפחות צעירות, שימרו על גדרי הצניעות, חז"ל ידעו היטב למה קבעו את כל הגדרים והסייגים השונים, זה ייטיב את שלום הבית, את הידידות הטהורה והיפה, והכל יהיה טוב ונאה יותר.

בהצלחה רבה