זכותם של נערי ישראל המתקרבים לבוראם!

שאלה:

עד עכשיו לא ידעתי מה זה עירוב תבשילין אז לא הנחתי יותר מפעמיים ברצף עירוב תבשילין. אם אני אשכח להניח עירוב תבשילין מותר לי לסמוך על רב העיר או שזה נקרא פשיעה?

תשובה:

שלום וברכה

חלילה, היית שוגג לגמרי, והכל מתחיל אצלך מהתחלה. אין לך יותר אהוב אצל בורא עולם מנערים כמוך שעוזבים הכל וכל שאיפתם להתקרב לבורא העולמים! אשריך ואשרי חלקך, הלואי והיית זוכה להגיע לראש השנה עם מסירות נפש ואהבה כזו כמוך!

שנה טובה ומבורכת.