גנבתי סבונים ותמרוקים מבית מלון

שאלה:

שלום וברכה ברצוני לשאול לפני בערך שלוש שנים הייתי במלון יוקרתי בארגנטינה ששיך ליהודי באותו מלון יש סבונים ושמפואים ומיני תמרוקים שאני מאוד אוהב וחטאתי ולקחתי הן מהעגלות של הסדרניות וכן בכול קומה יש חדר איחסון של המלון והייתי פשוט מרוקן להם מזה עד שממש חזרתי עם מזוודה גדולה מפוצצת מזה ( הייתי שם כשבועיים בערך )
במכס בישראל לקחו לי את רוב התכולה ושילמתי קנס וחלק השאירו לי ועדיין נמצאים אצלי כיום אני גר בארצות הברית ואיני יודע עם אני יגיע לארגנטינה שוב בחיים
ונפשי בשאלתי אל הגזל שעשיתי האם אני יכול לכפר ע״י תרומה לצרכי ציבור תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

כאשר אתה יודע ממי גזלת אין פתרון לתת לצרכי רבים, אתה צריך פשוט להחזיר למלון. לצורך זה אין סיבה לנסוע לארגנטינה, תתקשר למלון ותבקש מס' חשבון של המלון להפקדה של כסף על ידי כרטיס אשראי. רק תוודא שאתה מקבל את המס' חשבון של המלון ולא של הפקידה שהרימה את הטלפון…

בהצלחה רבה ובשורות טובות.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. איך אפשר לדעת כמה צריך לשלם ?
    אני לא יודע כמה פרטים היא שם וכמה שווים באמת כי הרי החברות של אותם תמרוקים לוקחים כסף רב ואני לא מאמין שהמלון משלם את הסכום האמיתי כי הוא קונה בסיטונאות
    וכמו שכתבתי אני לא יודע להגיד להם כמה היא שם במדיוק