שכחתי לשים מדבקה נמכר לגוי בארון מחוץ לבית

שאלה:

מכרתי חמץ לגוי. שמתי מצנם לחם בארון מחוץ לבית אבל שכחתי לשים מדבקה נמכר לגוי.
מה דין שימוש במצנם לאחר הפסח?

תשובה:

שלום רב

כיון שזה מחוץ לבית זה לא נכלל במכירה, אבל אין בעיה להשתמש בו, תנקה ותשתמש.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. בס"ד
    שלום רב
    אני גם מכרתי חמץ לגוי דרך אתר זה. ובמשך כל החג החמץ היה בארגזים ושקיות בתוך מחסן בגינת הבית. לא כתבתי על המדבקה נמכר לגוי. אך ראוי לציין שלא נכנסתי למחסן במשך כל החג. הוריי , נכנסו למחסן במהלך החג כדי לקחת משם דברים שהיו צריכים (לא מוצרי חמץ ). האם מותר לי לאכול את המוצרים שהיו במחסן ?