חציצה בחור העגיל בטבילה

שלום רבנים.
אשה שהלכה למקווה, טבלה, אבל שכחה לנקות את החורים שבתנוך האוזן (מקום שהיא שמה עגילים) והיו מלוכלכים. האם עלתה לה הטבילה? (רוצה לומר: שאיננה צריכה לטבול במקווה עוד פעם)

תשובה:

שלום רב

כיון שמן הסתם מדובר בחציצה מועטת מאוד שהיא בגדר מיעוט שאינו מקפיד – כלומר החציצה על מיעוט הגוף ולא רגילים להקפיד על כך [גם כשהיא מתקשטת לשמחה וכדומה לא תקפיד לנקות את החורים האלו] אין צורך לחזור ולטבול.