בדיקות בספירת נקיים

שלום רב,
הפסק טהרה ולמחרת בדיקה נקייה ראשונה אני מבצעת ביום לפני שקיעת החמה, כך הודרכתי, האם זה נכון? כל הבדיקות אני מבצעת לפני שקיעת החמה, וביום שביעי לנקיים- בודקת גם לפני השקיעה ובלילה טובלת.
זה בסדר?

תשובה:

שלום רב

נכון מאוד, אלא שבשבעה נקיים יש לעשות לכתחילה שתי בדיקות כל יום, פעם אחת בבוקר ופעם שניה לפני השקיעה, רק אשה שיש לה רגישות בצואר וחוששת שריבוי הבדיקות יגרום לדימום יכולה להפחית ביעוץ עם רב את מספר הבדיקות לפי המצב.

בהצלחה רבה