חשש חמץ לאחר הפסח בוופל בלגי

שלום אני מספק שירות שליחויות חיצוני לעסקים
רציתי לשאול אם אני יכול להמשיך ולעבוד עם עסק שזה כמו פיצוציה וגלידריה שהמוצרים כולם כשרים רק אין תעודת כשרות כי זה פתוח בשבתות וחגים.

עניתם לי בפעם הקודמת ששאלתי בחיוב רק רציתי לשאול אם אם בעיה לעבוד איתם מכיוון שישנם מכשירים להכנת וופל בלגי שאני לא יודע אם ניקו אותם לפסח

תשובה:

שלום רב

אין כרגע כל משמעות לגבי פסח. אנחנו כבר חודשיים לאחר החג, והמכונה כבר חידשה את החומרים שבה כבר אינספור פעמים.

בהצלחה.