כפרה על שבועת שוא

זה אפשרי לכפר על הפרת נדרים/ שבעות שווא ? כתוב "לֹא תִשָּׂא אֶת-שֵׁם-ה' אֱלֹהֶיךָ, לַשָּׁוְא: כִּי לֹא יְנַקֶּה ה', אֵת אֲשֶׁר-יִשָּׂא אֶת-שְׁמוֹ לַשָּׁוְא". אז יש איזו דרך לחזור בתשובה ולכפר על זה?

תשובה:

שלום רב

כמו כל חילו ה', הדרך לכפר היא להרבות כבוד שמים, אולי לארגן איזה שיעור תורה באיזור מגוריך, או כל דרך אחרת בכיוון הזה. וכמובן להתחרט ולהתוודות ולקבל החלטה לא לעשות חטא זה יותר.

בשורות טובות!