בגידה

אני נשואה +2 ילדים מאושרת מהמשפחה שלי מאוד ואוהבת את בעלי מאוד.
בעבודה שאלי התפתתי אחרי גבר אחר ושרציתי להפסיק כבר לא הצלחתי. יש לי קושי להגיד לא בעקבות אונס שעברתי בתור ילדה. התיחדתי עם אותו גבר ללא עדים והוא בעל אותי למרות שביקשתי ממנו שלא, אך אני לא יודעת להיות תקיפה.. אני באתי מרצוני לחדר אז לא יודעת האם נאסרתי על בעלי.
עשיתי ועדיין עושה תשובה על כך ומתחרטת חרטה עצומה. רוצה לשמור על טהרת משפחתי ולא חלילה לפרקה. בעלי אוהב אותי עד מאוד ואף אני אותו ועכשיו אנחנו בזוגיות מדהימה. כמובן שניתקתי קשר עם הגבר. אני לא רוצה להתגרש אך יודעת שאסור לי לחיות באיסור מבחינה הלכתית, ואף אנחנו רוצים בקרוב עוד ילדים.. בעלי לא יודע דבר.
מה לעשות?
אשמח לתשובה תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

אכן החרטה ניכרת היטב בשורות הנ"ל. וטוב שכך, איסור אשת איש זה איסור חמור מאד.

לעצם השאלה, אכן על פניו אישה שבגדה בבעלה, היא אסורה לו, אמנם אין לכך כל השלכה על ילדים נוספים. אולם עצם האיסור להמשיך לחיות עם הבעל קיים. אלא שאני ודאי לא אקבע דברים מוחלטים בנידון בלי לדעת פרטים נוספים.

את יכולה להתקשר אלי באופן אנונימי למספר 0504163175

הרב זאב ליטקה