לא תקרבו לגלות ערוה במשכב זכר

שלום,אני גבר נשוי לאחרונה הייתי בעיסוי טנטרי שזה מגע שלם בגופי ובגוף הגבר שמעסה ללא חדירה,הוא נגע לי בכל הגוף וגם באיבר המין ואני נגעתי לו מה שכן חטאתי ונהיה זרע לבטלה
השאלה שלי היא האם זה נחשב משכב זכר או ניאוף?

תשובה:

שלום רב,

אני לא יודע מה זה העיסוי הגועלי הזה. אבל מלבד האיסור החמור של הוצאת זרע לבטלה. עברתם גם על איסור "לא תקרבו לגלות ערוה" שאיסור זה קיים גם לגבי איסור משכב זכר. כלומר, למרות שאין כאן איסור משכב זכר שאת זה עוברים רק כאשר עושים "כמשכבי אישה" כפי שכתוב בפסוק, אולם איסור לא תקרבו שייך גם באופן האמור.