דימום מהרחם מחמת בדיקה רפואית

ביום ה – 10 למחזור (יום רביעי) רופא נשים ביקש ממני לעשות בדיקת היסטרוסקופיה ללא הרדמה עם סיב אופטי בגודל 5 מ"מ. ועשיתי אותה כפי שביקש.
בעקבות הבדיקה היה לי דימום יומיים.
אני אמורה לטבול במקווה היום יום שישי.
מה עלי לעשות? האם עלי לספור מהתחלה שבעה נקיים?

תשובה:

שלום רב

לאחר אותו דימום של יומים, אם לפני כן היית טהורה יש עדיין להמתין עוד יומים ולספור שבעה נקיים ולטבול, ואם כפי שהבנתי שגם לפני הבדיקה לא היית טהורה, אם תוכלי היום לעשות הפסק טהרה תעשי ותטבלי בעז"ה בליל שבת הבאה.

בהצלחה רבה ושבת שלום.